namm tuinmeubelen logo
luxe tuinset wit

 

tuinmeubelen webshop

 

Tivoli Roble!

 

De Tivoli ecologische collectie neemt het tuinmeubel assortiment naar een nieuw niveau van tijdloze eenvoud. Met perfect afgewerkte hoeken, een fusie van horizontale lamellen en met inbegrip van het hoogste rang FSC Roble hout uit de beheerde bossen van Bolivia, zal deze serie tuinmeubels de meest moderne huizen sieren, vooral daar waar deze prachtig ontworpen tuinmeubelen een centrale rol spelen. Bij het ontwerpen van de Tivoli collectie was het voornamelijk het doel om de traditionele elementen van de 20e eeuw samen te brengen met modern ontwerp, functionaliteit, vakmanschap en deze opnieuw tot leven te brengen voor een nieuwe, esthetische, moderne, hedendaagse woning van de 21ste eeuw.

 

Interesse? Bekijk de volledige cataloog en mail ons gerust voor offerte! Gelieve referenties te vermelden!

 

Tivoli moderne ronde tuinset

Roble hardhout, tuinstoelen stapelbaar met of zonder armleun

kenmerken:

luxe set rechthoekig of rond

- Roble hard hout

- min 25j levensduur

- 100% onderhoudsvrij

- 10j garantie

- FSC hout Bolivia

 

 

Alexander-rose Cataloog

Moderne tuinbank met koffietafel

kenmerken:

oude recyclage teak

- moderne bank

- Roble hardhout

- 100% onderhoudsvrij

- verschillende afmetingen

- gamma: ligbed, lounger,...

 

 

 

 

Alexander-rose Cataloog

 

Alexander Rose

 

Vanaf heden verdeelt Namm Tuinmeubelen het volledige Alexander Rose gamma!

Alexander Rose beschikt over een zeer ruim assortiment tuinmeubelen, in verschillende prijs en kwaliteitsklassen, zowel voor particulier als horeca! Onze aandacht gaat vooral naar de nieuwe Tivoli collectie, waar niet langer gebruik gemaakt wordt van teak hout uit Indonesië, maar wel het FSC Roble hout uit Bolivië, wat kwalitatief nog beter blijkt gezien de ouderdom van het gebruikte hout! De FSC Roble plantages in Bolivië worden volledig beheerd door Alexander Rose, wat kwaliteit verzekerd!

 

De Alexander Rose Tivoli collectie staat voor hoogstaande kwaliteit en afwerking! Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 80 jaar oude, traaggroeiende Roble bomen (=hoge dichtheid hardhout = lange levensduur = onderhoudsvrij).

 

De Tivoli collectie vergt absoluut geen onderhoud en wij garanderen een levensduur van minimum 25j! Na verloop van tijd zullen de meubelen vergrijzen, identiek zoals teak. Standaard 10j garantie op de volledige Tivoli tuinmeubelen collectie!

 

Interesse? Bekijk de volledige cataloog en mail ons gerust voor offerte! Gelieve referenties te vermelden!

Google
internet Namm Tuinmeubelen

Nieuw!

Verkoopsvoorwaarden Verzakingsrecht Tel: 0032-498-918872 © 2011 NAMM Tuinmeubelen